Lidmaatschap

Lid worden bij LTC de Kaetelberg

Heb je ook zin om tegen een tennisballetje te slaan, meld je dan NU aan als lid van L.T.C. De Kaetelberg. Onze vereniging staat bekend om zijn informele karakter en dankt zijn huidige positie aan de inzet van vele vrijwilligers.

Wij kennen de volgende lidmaatschapsvormen:

  • Senior Jaarlidmaatschap, € 135,-
  • Senior Jaarlidmaatschap (18-24 jaar), € 90,-
  • Senior Winterlidmaatschap, € 50,- (van 1-10 t/m 31-3)
  • Senior KNLTB Zomer Challange, € 50,- (van 1-6 t/m 30-9)
  • Senior nieuw lid, € 75,- (maximaal 1 jaar)
  • Senior nieuw lid, € 175,- inclusief 10 tennislessen (bij minimale groepsgrote van 4 personen)
  • Junior lidmaatschap, € 60,-
  • Steunend lid, € 30,-

Senior nieuw lid (€ 75,- en €175,- introductie) is bedoeld voor leden die nog niet eerder lid waren van LTC de Kaetelberg. Het lidmaatschap beoogt dat leden na korte tijd kiezen voor een regulier lidmaatschap. Dit is maar mogelijk voor maximaal één jaar.

Het winterlidmaatschap wordt voor het seizoen 2021/2022 voor nieuwe leden aangeboden voor €50,-

Restitutie contributie:

  1. Bij langdurige blessures, ontstaan vóór 1 april van het lopende jaar, kan restitutie van de contributie worden aangevraagd. Dit zal naar rato worden terugbetaald onder aftrek van €25,- i.v.m. kosten aanmaak ledenpas.
  1. Verzoek om restitutie dient altijd schriftelijk te worden aangevraagd met een duidelijke opgave van de reden en met inlevering van de ledenpas. De beoordeling van eventuele restitutie ligt bij het Bestuur.

Beëindiging lidmaatschap

Wanneer U uw lidmaatschap wenst te beëindigen, dient U dit te doen voor 10 januari. De opzegging dient altijd schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie: Doesborgweg 16, 5916 SE Venlo of per mail: [email protected]

Uitleg bij de kosten voor het lidmaatschap

Waarom betaalt U inschrijfgeld? Wanneer u als nieuw lid van onze vereniging wordt aangemeld bij de KNLTB zijn wij daar kosten voor verschuldigd en maken wij kosten om U in onze administratie op te nemen. Tevens is een vergoeding opgenomen voor het feit dat veel faciliteiten op ons park tot stand zijn gekomen door het werk van onze vrijwilligers.

Alleen voor het Senioren Reguliere Lidmaatschap bent U inschrijfgeld verschuldigd. Alle overige lidmaatschappen zijn vrijgesteld van inschrijfgeld. Uiteraard betaalt u de jaarlijkse contributie, afhankelijk van het door U gekozen lidmaatschap.

Wij wensen alle nieuwe leden van onze tennisclub veel plezier op de Kaetelberg.

Het Bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 354 8275

L.T.C. de Kaetelberg

Huiskensstraat 64
5916 PN Venlo